infoday.gr

Επαγγελματικός Οδηγός


Αναζήτηση
--
---dfdf
Σχολές πληροφορικής

ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΝΙΚΑΙΑ-LABTECH

Ηλιουπόλεως 60 και Π.Τσαλδάρη Νίκαια

Ηλιουπόλεως 60 και Π.Τσαλδάρη
Νίκαια 18450
37.9663677
23.646972199999936
1238
Περιγραφή Επιχείρησης:

 

LABTECH

Κέντρο Πληροφορικής

Οι σχολές υπολογιστών Labtech ιδρύθηκε το 2005 από εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της πληροφορικής, παρουσιάζοντας έκτοτε ραγδαία άνοδο. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε παράσχει σε παραπάνω από 3000 ενήλικες και παιδιά, εκπαίδευση από όλο το φάσμα της πληροφορικής και των τεχνολογιών. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 94% αποτελούμε το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής της Περιφέρειας Πειραιά. Βραβευμένοι από την αλυσίδα πληροφορικής TECHNOKids για τα προγράμματα εκπαίδευσης τις χρονιές 2007, 2009, 2010 και 2011 και από τοΧαμόγελο του Παιδιού για την κοινωνική μας προσφορά

 

Μαθήματα Υπολογιστών για ενήλικες

Μαθήματα ECDL – MS Office

Δημόσιος (εξετάσεις ΑΣΕΠ) και ιδιωτικός τομέας ζητούν πλέον πιστοποίηση πληροφορικής. Τα κέντρα πληροφορικής Labtech Νίκαιας Κορυδαλλού διενεργούν εξετάσεις στους φορείς ECDL, Infotest, ICT, Microsoft και Adobe. Έχοντας διενεργήσει πάνω από 2000 εξετάσεις και με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 94% σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσετε το επίπεδο πιστοποίησης που σας χρειάζεται.

Μαθήματα PhotoshopΓραφιστικής

Τo σεμινάριo Photoshop χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο γίνεται η εκμάθηση του βασικού περιβάλλοντος και των εργαλείων του Photoshop. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση ECDL Image Maker. Στο δεύτερο επίπεδο μαθημάτων, χρησιμοποιούνται προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών. Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.

Μαθήματα Web Design

Παρακολουθώντας τα μαθήματα το σεμινάριο του Web Design μπορείτε να κάνετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για τον σχεδιασμό και την συντήρηση απλών αλλά και σύνθετων ιστοχώρων.Το μάθημα του Web Design έχει σχεδιαστεί με τ΄τοιον τρόπο ώστε μετά την περάτωση του, οι σπουδαστές να είναι σε θέση να σχεδιάζουν web sites (ιστότοπους) οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται : Μαθήματα HTML και CSS, εκμάθηση περιβάλλοντος σχεδίασης Dreamweaver, Δημοσίευση ιστοσελίδων και καταχώρηση ονόματος ιστοτόπου, Βελτιστοποίηση προβολής ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο μέσω σωστού SEO.

Μαθήματα AutoCAD

Το μαθήματα AutoCAD χωρίζονται σε δύο σεμινάρια. Το πρώτο κομμάτι του σεμιναρίου AutoCAD αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις (2D). Στο δεύτερο σεμινάριο θα μάθετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις (3D) όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίησηecdl CAD ή να πιστοποιηθείτε ως infotest Certified CAD Specialist.

Μαθήματα Υπολογιστών για παιδιά

Το πρόγραμμα σπουδών των LABTECH αποτελείται από διαφορετικές θεματικές ενότητες ανά τάξη σχολείου. Τα θέματα επιλέγονται έτσι ώστε να παρέχουν ένα ενδιαφέρον υπόβαθρο για τη διδασκαλία δεξιοτήτων πληροφορικής για παιδιά.  Αφού έχει γίνει σαφές το περιεχόμενο του θέματος της ενότητας, ενσωματώνονται σε κάθε ενότητα οι μαθησιακοί στόχοι και δεξιότητες των LABTECH. Αυτή η δομή επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν δεξιότητες κατάλληλες για την ηλικία τους και τη σχολική τους τάξη.

 

Μαθήματα για ανέργους και φοιτητές

Το κέντρο πληροφορικής LABTECH στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές Τιμές για Ανέργους" του ΟΑΕΔ προσφέρει δωρεάν μαθήματα υπολογιστή για ανέργους και φοιτητές.

Η ύλη που θα διδαχθείτε καλύπτει τις Βασικές Ενότητες Πληροφορικής όπως αυτές ορίζονται για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και αποτελούν το Βασικό Πτυχίο που ζητείται και στον ιδιωτικό τομέα.

30 ώρες - 3 ενότητες: Επεξεργασία κειμένου (Word), Λογιστικά φύλλα (Excel), Εφαρμογές στο διαδίκτυο (Internet & Outlook)

 

Οι άνεργοι και φοιτητές επιβαρύνονται μόνο το κόστος της πιστοποίησης του εξεταστικού φορέα το οποίο ανέρχεται σε 85€ για την κάρτα δεξιοτήτων, 43€ για κάθε μία από τις εξεταστικές ενότητες και 25€ για την τελική έκδοση του πιστοποιητικού.

Σεμινάρια Digital Marketing και Σεμινάρια Social Media

Τα κέντρα ελευθέρων σπουδών Labetch δημιούργησαν το σεμινάριο Digital Marketing και Social Media Marketing για επαγγελματίες του marketing και αλλά και μικρές εταιρείες με σκοπό τη πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου αναφορικά με το αντικείμενο του ψηφιακού Marketing. Στόχος του σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει μία εικόνα από όλα τα διαθέσιμα εργαλεία διαδικτυακού μάρκετινγκ που υπάρχουν ώστε στη συνέχεια να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική Digital και Social Media Marketing σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής του.

 

Στην Διάθεση σας

info@infoday.gr 2110174327